ONLINE BINGO BESTE BINGO BINGO BONUS BINGO SPELLEN BINGO RECENSIE GRATIS BINGO
  ONLINE BINGO   BESTE BIEDEN  
Maria Bingo
Maria Bingo
Ruby Bingo
Ruby Bingo
Giggle Bingo
Giggle Bingo
William Hill Bingo
William Hill Bingo
Unibet Bingo
Unibet Bingo
Giggle Bingo
Wij bij Giggle Bingo serieus geëngageerd aan het verstrekken van de online bingo gemeenschap met de meest leuke en spannende online bingo ervaring possible.The 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen bij Giggle Bingo serieus leuk. Wij brengen je de twee meest populaire online bingo spellen
POPULAIRSTE BINGO SITE
Unibet Bingo is het Meest Populair bij de Beste Online Bingo Rooms. Unibet Bingo biedt 100% Bonus op eerste storting en de Totale Bonus van 50€.
BINGO SITE VAN DE MAAND
OneTopBingo >> Bingo Artikelen >> Typen van Bingo Spellen

Het is correct gezegd dat variatie de kruid van het leven is. Bingo, ook wel genoemd als “het kansspel” biedt veel soorten. Er zijn verschillende typen bingo spellen die gespeeld kunnen worden, waarmee ze de spelers een zeer pittige ervaring op laten doen. Spelers moeten vertrouwen dat de juiste nummers hun kant opkomen, zodat ze de getallen van hun kaart kunnen krassen. Echter, spelers moeten zeker zijn dat ze de juiste getallen wegstrepen. Enkele populaire Bingo spellen staan hieronder:

90 Ball Bingo

Het is het meest populaire spel in het Verenigd Koninkrijk. Tickets van 90 Ball Bingo hebben zeker 3 rijen en 9 Kolommen. Iedere Rij bevat 5 getallen, zodat er 15 getallen in totaal zijn.

  • 90 Ball Bingo – Full House of Cover all – In 90 Ball full house of cover all, moet je gewoon alle getallen van je kaart wegstrepen, voor iemand anders hier in slaagt.
  • 90 Ball Bingo – 1 Lijn of 2 Lijnen – In dit gedeelte van het spel moeten spelers 1 of 2 lijnen van vijf getallen op hun kaart wegstrepen. In het algemeen hebben de drie lijnen drie aparte beloningen voor iedere lijn, namelijk één lijn, twee lijnen en full house. Full house bevat alle 15 getallen op de kaart.

80 Ball Bingo

Het is een nieuwe versie van het spel in het VK dat bestaat uit een ticket met een rooster van 4x4 getallen. Iedere rij bevat een verschillende kleur voor de getallen, namelijk 1-20, 21-40, 41-60 en 61-80. Tot op zekere hoogte is het vergelijkbaar met de manier van spelen uit de VS, namelijk grotere winnende combinaties worden voorkomen.

75 Ball Bingo

In het spel van 75 Ball Bingo zijn de kaarten vierkant gevormd, met vijf rijen en vijf kolommen, waar het middelste vierkantje leeg is. Het houdt in dat de spelers totaal 24 getallen op hun kaart hebben. Iedere kolom zal 5 getallen hebben van een reeks, dat de eerste kolom valt onder de letter ‘B’ enzovoort. De eerste kolom heeft getallen tussen 1 en 15 en zo verder.

Bij 75 Ball Bingo zijn er diverse soorten spellen, dus spelers moeten erg goed letten op wat ze weg moeten krassen, zodat ze het prijzengeld mee kunnen nemen. Enkele van de spellen hieronder weergegeven:

  • Horizontal line, Diagonal Line and Vertical Line - Outline –Horizontale Lijn, Diagonale Lijn en Verticale Lijn – Outline – het kunnen de hoekgetallen zijn, het middelste hokje zijn of het kan een ander type spel zijn. Het kan een soort van explosief patroon zijn; computer zal altijd een oog houden op de tickets als spelers niet zeker zijn over welke kaarten ze nodig hebben.
  • Meer Dan Één Winnaar - Het zal geen verrassing zijn als meer dan één persoon de winst met dezelfde schreeuw pakt. Hoe groter het spel zal zijn; dan is er een vergroting in de kans dat meer dan één persoon het spel wint. Als iets dergelijks gebeurt, wordt het gewonnen geld verdeeld over het aantal winnaars.
  • Jackpots - Normaal gesproken bieden verschillende sites jackpot aan bij 90 Ball Bingo. Jackpots komen in het geheel wanneer je een volle kaart hebt met een specifiek aantal beurten. Als een persoon de jackpot pakt, begint het echte gefeest.

Mini Bingo

Het is een 30 ball bingo dat wordt gespeeld op een ticket met negen hokjes in een rooster van 3x3. Vanwege haar hoge snelheid heeft het online veel populariteit gekregen.

Patroon Bingo

In Patroon Bingo vormen winnende combinaties een bepaalde vorm zoals vier hoeken, de letters T of L enzovoort. Ieder patroon wordt voorafgaand aan het spel aangekondigd.

Quickie

In dit spel worden de getallen zeer snel opgenoemd. De winnaar moet de hele kaart invullen voor de rest.

Money Ball

In dit spel wordt één getal aan een speler toegekend. Dit kan de winsten van de speler verdubbelen als bingo valt op een specifiek getal.

Texas Blackout

In dit spel is het van tevoren bepaald dat het getal even of oneven moet zijn, dus het kan zowel 1,3,5 zijn of 2,4,6 enzovoort. De even getallen op de kaarten worden wild en kunnen ogenblikkelijk worden gedekt. Het spel gaat net zo lang door tot iemand de blackout wint.

NIEUW BINGO SITE
ONLINE BINGO SPELLEN
 
75 Ball Bingo
 
80 Ball Bingo
 
90 Ball Bingo
 
Joker Jackpot Bingo
 
BEKIJKEN ONLINE BINGO SITE'S DOOR DEPONERING OPTIES