ONLINE BINGO BESTE BINGO BINGO BONUS BINGO SPELLEN BINGO RECENSIE GRATIS BINGO
  ONLINE BINGO   BESTE BIEDEN  
Maria Bingo
Maria Bingo
Ruby Bingo
Ruby Bingo
Giggle Bingo
Giggle Bingo
William Hill Bingo
William Hill Bingo
Unibet Bingo
Unibet Bingo
Giggle Bingo
Wij bij Giggle Bingo serieus geëngageerd aan het verstrekken van de online bingo gemeenschap met de meest leuke en spannende online bingo ervaring possible.The 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen bij Giggle Bingo serieus leuk. Wij brengen je de twee meest populaire online bingo spellen
POPULAIRSTE BINGO SITE
Unibet Bingo is het Meest Populair bij de Beste Online Bingo Rooms. Unibet Bingo biedt 100% Bonus op eerste storting en de Totale Bonus van 50€.
BINGO SITE VAN DE MAAND
OneTopBingo >> Bingo Spellen >> Joker Jackpot Bingo

Joker Jackpot Bingo Game, Opnieuw Iets Nieuws Onder De Zon

De Joker Jackpot bingo is vrij nieuw in het bingo gebeuren. Voor veel bingo fanaten is dit HET spel om uit te proberen. Het is gemakkelijk te verstaan en de kans op winst is groter dan bij gewonen bingo.
Hoe meer kans om te winnen... hoe leuker toch?
De naam is afgeleid van het fit dat je elke keer je wint, de jackpot wordt uitgekeert.

De kaarten bij Joker Jackpot bestaan uit 3x3 kaarten (3 rijen en 3 kolommen).
Er zijn twee manier om een Joker Jackpot spel te winnen. Enerzijds het J patroon en anderzijds de full house. De speler die als eerste alle kaarten op de zogenaamde J-patroon heeft die wint, of in het tweede geval, de speler die als eerste alle kaarten volledig heeft weggestreept, wint. De speelwijze is gelijkaardig aan 90 ball of 70 ball bingo. De leider van het spel selecteerd willekeurig een bal. Roept het nummer om en de spelers strepen deze cijfers door op de kaarten die ze gekocht hebben. Indien de combinatie (bij joker jackpot= J patroon) waarvoor je speelt gehaald wordt, roep je BINGO. (Bij internetcasino’s zal dit uiteraard op je scherm worden weergegeven.) Voor de sfeer mag je uiteraard BINGO roepen naar wens.

Er zijn al heel wat spelers die weg zijn van deze nieuwe variant op bingo. Velen zijn zelfs van mening dat die de beste variant is de er momenteel bestaat. Bijna overal is deze variant ook al aangeboden, wat het potentieel van deze variant aantoont. Joker bingo is niet alleen leuk om te spelen, maar is ook gemakkelijk te begrijpen en te spelen. Ook de regels zijn eenvoudig. Het enige wat je moet proberen doen is een J patroon vormen om een prijs te winnen. (of een full house vormen)

Soms worden er ook speciale games gelanceerd waarbij je andere combinaties moet vormen en waaraan een zeer aantrekkelijke prijzenpot gekoppeld is. Ook worden dikwijls aan nieuwere spelers een aantel ‘free entries’ gegeven om mensen over te halen om het uit te proberen. Het leukste aan Joker Jackpot bingo is het feit dat je niet enkel bingo kan spelen, maar dat je daarbovenop nog andere manier hebt om geld te winnen buiten het bingo spelen om. (de Jackpot...)De super Jackpot wordt ook soms geintroduceerd. Hierbij wint de speler de super jackpot als hij BINGO haalt met als laatste kaart de joker kaart. Dit wordt dan uiteraard op de kaarten aangeduid. Deze jackpot levert veelal tien keer meer opbrengst op dan een normale jackpot.

Let wel dat op verschillende websites de regels kunnen verschillen. Neem dus zeker als goede raad aan dat je zeker eerst goed de regels doorneemt. Op die manier kan je je kansen op de jackpot maximaliseren. Wees ervan overtuigt dat in deze variant de grootste winstkans ligt van alle andere bingo varianten. Je hoeft alleen de juiste handelingen uit te voeren en wees gerust. Vroeg of laat heb je de jackpot vast.

Een aanrader eerste klasse!
NIEUW BINGO SITE
ONLINE BINGO SPELLEN
 
75 Ball Bingo
 
80 Ball Bingo
 
90 Ball Bingo
 
Joker Jackpot Bingo
 
BEKIJKEN ONLINE BINGO SITE'S DOOR DEPONERING OPTIES