ONLINE BINGO BESTE BINGO BINGO BONUS BINGO SPELLEN BINGO RECENSIE GRATIS BINGO
  ONLINE BINGO   BESTE BIEDEN  
Maria Bingo
Maria Bingo
Ruby Bingo
Ruby Bingo
Giggle Bingo
Giggle Bingo
William Hill Bingo
William Hill Bingo
Unibet Bingo
Unibet Bingo
Giggle Bingo
Wij bij Giggle Bingo serieus geëngageerd aan het verstrekken van de online bingo gemeenschap met de meest leuke en spannende online bingo ervaring possible.The 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen bij Giggle Bingo serieus leuk. Wij brengen je de twee meest populaire online bingo spellen
POPULAIRSTE BINGO SITE
Unibet Bingo is het Meest Populair bij de Beste Online Bingo Rooms. Unibet Bingo biedt 100% Bonus op eerste storting en de Totale Bonus van 50€.
BINGO SITE VAN DE MAAND
OneTopBingo >> Bingo Artikelen >> Bingo Regels – Hoe je het spel speelt

In de dynamische tijd van het internet van vandaag, zijn er veel spellen die online verschenen zijn. Tegenwoordig wordt ook bingo online genoten. Spelers kunnen tegen spelers uit andere landen spelen om grote beloningen te winnen.

Verschil tussen online en offline Bingo
Één van de gigantische verschillen tussen online en offline bingo is de spreker. In een offline bingo is de spreker aanwezig in de hal en de taak van hem is om de regels op te dragen, waar dit in een online casino wordt gedaan door een elektronisch bord. Dat elektronische bord weergeeft alle regels van het spel voor de spelers. Hoe dan ook, moeten spelers de getallen, die worden opgenoemd, nauwlettend in de gaten houden en de kaarten vanuit hier markeren.

Het grote voordeel van de online versie van dit spel is dat het de optie heeft om getallen automatisch af te strepen. Zodra een nummer is opgeroepen, kruist de computer die kaart voor je af. Spelers kunnen dit systeem kiezen, net als het handmatig afstrepen van de getallen.

Bingo Regels
Ook wel bekend als een kansspel, is het belangrijk om wat kennis over de regels te winnen, voordat je het spel begint te spelen. Enkele belangrijke regels om te spelen en te winnen in het spel zijn hieronder gegeven:

In het algemeen variëren de regels van online en offline Bingo niet veel. Net als in een offline spel zijn er één of meer kaarten aan spelers toebedeeld. Online spel is ook gerangschikt op de manier zoals in het standaard offline spel. Een online Bingo kaart is op dezelfde manier ingericht als bij een standaard bingo kaart met de letters BINGO. Deze letters zijn over de bovenkant verspreid en de ruimten in het midden zijn leeg gelaten. Er zijn 25 ruimtes onder en de resterende 24 ruimtes zijn gevuld met een combinatie van getallen.

  • Spelers krijgen hun Bingo kaarten. Deze kaarten bestaan uit een rooster van 5x5.
  • De letters BINGO zijn door de kaarten heen geplaatst. Er zijn andere getallen op iedere kaart. In veel landen is het middelste hokje leeg gelaten.
  • Iedere individuele kaart heeft unieke getallen en geen enkele kaarten zijn identiek.
  • De meest prominente speler in het spel van Bingo is De Spreker. De taak van de spreker is om de getallen uit een container te halen. Ieder balletje heeft een uniek getal dat moet worden opgeroepen.
  • De spreker moet het de letter en het getal op het balletje uitspreken. Bijvoorbeeld I-17, dit betekent dat de spreker I-17 aan het publiek zal aankondigen.
  • Spelers kunnen hun kaarten scannen om te bepalen of de spelers dat unieke getal en letter hebben, of niet.
  • Als de letter en het getal van de kaart I-17 is, dan moet de speler zijn kaart scannen op I-17 en die letter en dat getal wegstrepen, als het op de kaart staat.

Een spel winnen
Met de spreker die de nummers oproept, gaat het spel op die manier verder. Spelers zullen doorgaan om hun hokjes af te strepen tot een winnende combinatie is bereikt.

Als een persoon bekend is met de versie van het spel, dan wordt het makkelijker voor hem om een winnende combinatie te behalen. Een winnende combinatie kan alles zijn:

een lijn, vier hoeken, full house, etc. Zodra een speler één van de volgende hokjes heeft doorgekrast, roept hij B-I-N-G-O en kondigt hij aan dat hij het spel heeft gewonnen.

Spelers moeten het spel eerst spelen om er goed van te kunnen genieten.

NIEUW BINGO SITE
ONLINE BINGO SPELLEN
 
75 Ball Bingo
 
80 Ball Bingo
 
90 Ball Bingo
 
Joker Jackpot Bingo
 
BEKIJKEN ONLINE BINGO SITE'S DOOR DEPONERING OPTIES