ONLINE BINGO BESTE BINGO BINGO BONUS BINGO SPELLEN BINGO RECENSIE GRATIS BINGO
  ONLINE BINGO   BESTE BIEDEN  
Maria Bingo
Maria Bingo
Ruby Bingo
Ruby Bingo
Giggle Bingo
Giggle Bingo
William Hill Bingo
William Hill Bingo
Unibet Bingo
Unibet Bingo
Giggle Bingo
Wij bij Giggle Bingo serieus geëngageerd aan het verstrekken van de online bingo gemeenschap met de meest leuke en spannende online bingo ervaring possible.The 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen bij Giggle Bingo serieus leuk. Wij brengen je de twee meest populaire online bingo spellen
POPULAIRSTE BINGO SITE
Unibet Bingo is het Meest Populair bij de Beste Online Bingo Rooms. Unibet Bingo biedt 100% Bonus op eerste storting en de Totale Bonus van 50€.
BINGO SITE VAN DE MAAND
OneTopBingo >> Bingo Artikelen >> Bingo – Het Kansspel

Bingo wordt gezien als een kansspel, waar getallen willekeurig worden gekozen en getrokken. Spelers moeten de nummers, die worden opgeroepen, ook hebben, op een kaart die ze vasthouden. Spelers kunnen hun nummer inkrassen als het overeenkomt. Iedere kaart is anders, normaliter met een 5x5 opzet. Spelers moeten een van te voren ingedeeld patroon volgen, en wie zijn kaart als eerst vol heeft, roept BINGO. De speler die dit het eerst roept, zal de winnaar zijn. Al sinds de jaren '20 wordt Bingo gespeeld in de V.S. en is het een populair spel.

Bingo en zijn oorsprong
Bingo stamt af van een loterij - type spel dat in Italië in zestiende eeuw werd gespeeld. Loterij was een beroemd en significant gedeelte van de Italiaanse Cultuur en dit is de reden dat de Nationale Loterij iedere week in Italië werd gehouden. De Loterij werd ook beroemd in Frankrijk en Duitsland aan het einde van de 18e eeuw en het midden van de 19e eeuw.

Bingo arriveerde aan de Amerikaanse kust in de jaren '20, toen het als BEANO bekend stond. Dit spel kreeg meer populariteit toen op kermissen werd gespeeld, met bonen die op dat moment de getallen kunnen 'opvullen'. Een kreet "BEANO" was hoorbaar als spelers wonnen. Dit spel werd ontdekt door een speelgoedverkoper genaamd Edwin Lowe en hij werd succesvol om Bingo tot de massa te krijgen. De naam Bingo kwam voort uit verwarring, ontstaan door een vrouw die Bingo riep in plaats van Beano.

Klassieke Vorm van Bingo
De klassieke vorm van het spel werd door Lowe gemaakt. Er zijn normaal gesproken hokjes van 5x5 op kaarten, waar iedere kolom uit letters van het woord BINGO aan de bovenkant bestaat. B valt in de 1ste kolom, I in de 2de, enzovoort.

B – 1-15, I – 16-30, N – 31-45, G – 46-60, O – 61-75

Ze worden gezien als letter and getal. Bijvoorbeeld, I18, G50, etc.

De Bingokaart bestaat uit 24 getallen en een vrij plaatsje. Getallen, weergeven op de kaarten worden willekeurig toegewezen en ze worden in vijf rijen en vijf kolommen opgedeeld. Spelers kunnen kiezen uit een geweldige selectie van 6,000 tot 9,000 kaarten. Ieder kaartpatroon is uniek en heeft een exclusieve verzameling van getallen.

Winsten bij Bingo
Afhankelijk van de techniek van het spel, worden getrokken nummers of gedemonstreerd, of opgelezen. In dit spel worden de nummers wat snel opgelezen, zodat een speler er zeker van kan zijn dat ze volledig geconcentreerd spelen. Spelers moeten de getallen snel en nauwkeurig op hun kaart markeren.

Tot er een winnaar is, zullen spelers de getallen oplezen. De speler die het eerst alle nummers heeft volgens het spelpatroon, roept Bingo. Daarna zal de kaarten worden gecontroleerd en indien alle getallen correct zijn volgens het patroon, wordt de speler de winnaar.

Bingo Patronen
Een specifiek patroon wordt door Bingo weergegeven aan het begin van de ronde. Deze patronen komen in een aantal verschillende vormen, afhankelijk van de speelstijl. De klassieke patronen van bingo bestaan uit horizontale en verticale rijen, schuine vormen, diagonale rijen, twee parallelle rijen of een full house.

Samenvatting
Bingo is één van de meest populaire, sociale en vermakelijke spellen. Het beeld van deze spellen is altijd schoon geweest, terwijl andere kansspellen door de jaren heen zijn bekritiseerd. Het is een spel dat voor het goede doel gespeeld kan worden, maar ook voor een avond plezier. In zijn geheel geeft dit spel een echt vermakelijk gevoel aan mensen die het spelen.

NIEUW BINGO SITE
ONLINE BINGO SPELLEN
 
75 Ball Bingo
 
80 Ball Bingo
 
90 Ball Bingo
 
Joker Jackpot Bingo
 
BEKIJKEN ONLINE BINGO SITE'S DOOR DEPONERING OPTIES