ONLINE BINGO BESTE BINGO BINGO BONUS BINGO SPELLEN BINGO RECENSIE GRATIS BINGO
  ONLINE BINGO   BESTE BIEDEN  
Maria Bingo
Maria Bingo
Ruby Bingo
Ruby Bingo
Giggle Bingo
Giggle Bingo
William Hill Bingo
William Hill Bingo
Unibet Bingo
Unibet Bingo
Giggle Bingo
Wij bij Giggle Bingo serieus geëngageerd aan het verstrekken van de online bingo gemeenschap met de meest leuke en spannende online bingo ervaring possible.The 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen bij Giggle Bingo serieus leuk. Wij brengen je de twee meest populaire online bingo spellen
POPULAIRSTE BINGO SITE
Unibet Bingo is het Meest Populair bij de Beste Online Bingo Rooms. Unibet Bingo biedt 100% Bonus op eerste storting en de Totale Bonus van 50€.
BINGO SITE VAN DE MAAND
OneTopBingo >> Bingo Spellen >> 75 Ball Bingo

75 Ball Bingo

75 Ball bingo wordt vooral in Amerika gespeeld. In de europese gebieden worden deze steeds populairder. De reden hiervoor is voornamelijk te zoeken in het feit dat de casino’s via spelvarianten o.a. chat games organiseren. Ook worden veel tornooien gespeeld met deze spelvariant. Ook worden bonussen geintroduceerd om deze spelvarianten te promoten. Via alle mogelijk kanalen wordt er dus getracht om de lancering van bingo te ondersteunen en om de populariteit ervan te vergroten. Dit lijkt ook aardig te lukken. Enkele van de weinige varianten op 75 ball zijn onder andere ook de 80 ball versie en de 90 ball versie. Qua populareit zien we enkel een geografisch diversificatie. USA en Canada lijken in het algemeen meer voor de 75 ball bingo te gaan. UK, Australië en Europa bijvoorbeeld gaan meer voor de 90 ball bingo. Maar vooral in Europa is de 75 ball bingo variant ook vrij populair.

Bij 75 ball bingo worden 5x5 kaarten gebruikt. (Dit zijn de originele vakken) Dit wil zeggen dat er vijf horizontale lijnen zijn en 5 kolommen. Het centrale vak is leeg. (Dit in tegenstelling met de 90 ball variant die maar drie horizontale lijnen heeft, maar wel negen kolommen.)

Onafhankelijk van het type bingo dat gespeeld wordt moeten de cijfers weggestreept worden om op die manier te werken naar een patroon waarmee je kan winnen. In 75-ball bingo heb je meerdere combinaties waarmee je kan winnen. (Ook wel patronen genaamd.) Deze lopen ver uiteen. De mogelijke combinatie zijn: Diamant, de letter acht, een L, O of V of de populairste variant wat een combinatie van allen. Wie als eerste één van deze combinaties haalt (of volgens afspraak een combinatie van patronen haalt) roept BINGO. Diegene is dan de winnaar van het spel (ronde). Er kan daarna ook verder gespeeld worden. In praktijk worden dikwijls prijzen verbonden aan het winnen van bepaalde rondes. De winnaar van de laatste ronde krijgt dan meestal de mooiste prijs. Op deze manier kunnen in een BINGO spel veel spelers een prijs in de wacht slepen. Dit komt zeker de populariteit ten goede.

In 90-ball heeft veel minder varianten. De enige opties hier is om te spelen voor volledige lijnen. Er kan dus gespeeld worden om ofwel één lijn volledig weg te strepen, ofwel twee lijnen ofwel tenslotte de ‘full house’ weg te strepen. Bij ‘full house’ moet de speler drie volledige lijnen hebben. Deze roept dan BINGO en wint het spel (of de ronde).

75 ball bingo is ook een veel snellere variant. De reden hiervoor zijn tweeërlei. Vooreerst zijn de patronen gemakkelijker te behalen dan in de 90 ball variant. Ten tweede worden de nummers ook veel sneller na elkaar getrokken. Waardoor het spel veel sneller gaat.

Beide varianten geven een gelijkaardige spelervaring. De grootste variatie zit em in de geografische spreiding. Dit is waarschijnlijk historisch gegroeid. Na beide varianten gespeeld te hebben is het ook moeilijk om te zeggen welk van de twee nu de ‘leukste’ variant is.

Probeer het gewoon een keer, het is een hele openbaring.
NIEUW BINGO SITE
ONLINE BINGO SPELLEN
 
75 Ball Bingo
 
80 Ball Bingo
 
90 Ball Bingo
 
Joker Jackpot Bingo
 
BEKIJKEN ONLINE BINGO SITE'S DOOR DEPONERING OPTIES